İnsanların elinden hayalleri alınacak olursa, başka ne zevkleri kalır? foostenelle
servet konaçoğlu
servet konaçoğlu

RUS RULETİ

Yorum

RUS RULETİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

12

Okunma

RUS RULETİ

Sen aslında bir kumarsın
Kaybetmekte var seni kazanmakta
Aklını yitirmekten ziyade bulamamak var seni
Rus ruleti oynarsın olmayan beynini dağıtmak için
Tutukluk yapar tabancan
Son kurşun gelmesin diye dua edersin
Ya seviyorsundur yada sevmiyor
Kararsızlık bir fal kadar tehlikelidir
Açmadığı zaman papazlara gelirsin
Yaprakları zar gibidir papatyaların
Ya dü beş atarsın yada şeşbeş
Belki değmez hayatının kumarını oynamaya
Şimdiki aşklar kalleş .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rus ruleti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rus ruleti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RUS RULETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL