Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. don herold
Hüseyin5151
Hüseyin5151

İnsancıklar

Yorum

İnsancıklar

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

50

Okunma

İnsancıklar

Ne insanlar gördüm;
Kiminin aklı kördüğüm,
Bir gün yas, öbür gün düğün

Kimisi güler yüzlü,
Kimisi dertli, sözlü,
Hepside bu yolun yolcusu.

Ne insanlar gördüm;
Kimi zengin kimi yoksul,
Sonunda hepsi toprak olur.

Kimi sevdi terk edildi,
Kimi umudu bekledi ve soldu,
Aşk derler buna, sahi ne oldu?

Ne insanlar gördüm;
Bugün var yarın yok gibi,
Ömürden geçen sert bir poyraz gibi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İnsancıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsancıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsancıklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL