Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
mustafa tozoğlu
mustafa tozoğlu

BULAMADIM BEN

Yorum

BULAMADIM BEN

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

47

Okunma

BULAMADIM BEN

BULAMADIM BEN

Yazımız karaymış gülmez yüzümüz
Alem içinde yer bulamadım ben
Eşime dostuma geçmez sözümüz
Ömrümde bahtiyar olamadım ben

Küskünüm kadere bana vuralı
Garibim öksüzüm gönlüm yaralı
Sevdiğime hasret yollar aralı
Bu dünyada murat alamadım ben

Yaza yaza bildim akı karayı
Dostum diyenlerden aldım yarayı
Neyleyim istemem köşkü sarayı
Tahta oturmayı bilemedim ben

Tozoğlu der duyulmuyor feryadım
Naçarım kırıldı kolum kanadım
Acıdan elemden artık bunadım
Doyasıya bir gün göremedim ben

Mustafa AK (TOZOĞLU)

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bulamadım ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulamadım ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BULAMADIM BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
25.5.2026 10:46:08
Yüreğinize sağlık, hayal kırıklıkları ve iç sızılarını içten bir dille anlatan anlamlı bir eser okudum. Kaleminizin bu duygu dolu sesi daim olsun, selam ve saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL