Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
uzaklar
uzaklar
VİP ÜYE

Koş sonsuza engelli

Yorum

Koş sonsuza engelli

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

55

Okunma

Koş sonsuza engelli

Öncelikli öncede önemsiz önemli




kaç tuğla yüzlü renk getirdin
duvarın ötesinde onlar
kuşlar bir çift avuçtan kanat
taş terleyerek ısınacağız



şimdi ona ben yar desem
İç beyazı dünyama ekmek teknem
yaradan desem gülümseyen iman
desem göklerden gelenler var
akıtarak gözlerimi işaret parmaklarıma
getirebilirdin buluttan topraklara
kaç düzensiz çocuk düşü
yıldırımlarda doğar mı isimsiz anaların
bağrından birazdan
çığlık çakıp yıkanırdık doyasıya
aşk olur belki uzaklar
dokunurlardı göğüs göğüse
dudaklar sonsuzluğa yalan söyleyecek
tavafından dönen yarım armoni
saçımdan tutam kesmedin



iddiasız sözlere ayak bastım
fırtına ağacı affedecek
o karede tırnak izin yok
tekli kıyametlerin çoklu savaşımına
koşan kahraman korkak





Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Koş sonsuza engelli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koş sonsuza engelli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Koş sonsuza engelli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL