Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır. goethe
Os
Osman.vural

KAÇ DÜŞ YARIM KALDI

Yorum

KAÇ DÜŞ YARIM KALDI

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

53

Okunma

KAÇ DÜŞ YARIM KALDI

KAÇ DÜŞ YARIM KALDI

Ey benim ağzımdaki
Sözüm
Ekmeğimdeki tuzum
Özlem yanığı iki gözüm
Ne olur şiir yazma
Sen yazdıkca
Küllenen aşklar
Alevleniyor
Bırak her şey
Olduğu gibi kalsın
Unut gitsin diyorsun
Sen onu bana değil
Yüreğime söyle
Ben nasıl saklayayım
Sana olan sevgimi
Nasıl gizleyeyim
Her gün yüreğimi
Kavuran aşk ateşini
İki satır şiirden
Ne olur deme gülüm
Senin şiir dediğin
Gönülden dile
Dökülen kelamdır
Bazen sevgiliye sitem
Bazen de
Gizli bir selamdır
İnanmıyorsan sor
Şahidi kâğıtla kalemdir...

Osman Vural

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kaç düş yarım kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaç düş yarım kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAÇ DÜŞ YARIM KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
8.5.2026 19:55:21
5 puan verdi
Güzel şiiri ve şairimi kutluyorum Kaleminize bereket İlhaminiz bol olsun Tebrikler Selam sevgiler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL