Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld
demircininoğlu
demircininoğlu

SALYANGOZUN ŞARKISI

Yorum

SALYANGOZUN ŞARKISI

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

120

Okunma

SALYANGOZUN ŞARKISI


HAİKU TADINDA ŞİİRLER
salyangozun şarkısı

dingin sabah
salyangozun şarkısı
çoktan geçmiş
___

soğuk sabah
bir şarkı sürünür
izsiz

___

dinginlik
bir salyangoz şarkısı
yerde kalır

___

dingin bir sabah
salyangozun şarkısı
yolda iz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Salyangozun şarkısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Salyangozun şarkısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SALYANGOZUN ŞARKISI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL