Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
le
lecardinalegrey

Uğultu

Yorum

Uğultu

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

119

Okunma

Uğultu

Bir anî daha ne kadar yaşamak istiyorsanız eğer o kadar yaşarsınız.

Ölüyorum bir at uğultusunda.
Kuru gül yapraklarının arasında savrularak.
Hâlâ karanlık yollarda umutsuzca bekleyen satırlarla.
Gelememek kadar acıya.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Uğultu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uğultu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uğultu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmylrm
Ahmylrm, @ahmylrm
10.4.2026 22:06:15
Hoşgeldiniz. İlk şiir, güzel düşünce, güzel söz olmuş.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL