Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven

EN-NAFİ

( 3 kişi )

6

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

88

Okunma

EN-NAFİ

EN-NAFİ

Her bir şeyi yaratan var
Faydalı her, bir nesneyi!
Var eden bi yaratan var,
Üstün kudret o yaratan.

Boynu bükük dua eden!
Her kulunu, görür Allah!
Her bi kula rahmet eder,
Üstün kudret, o yaratan!

Malü mülktür o yaratan!
Her kulunu, o’dur gören!
Rahmet eder, yüce halik!
Kurtarıyor her sıkıntıdan.

Bize bunca nimet veren!
Bilgisi var her bi şeyden,
Kurur bizi, her bi şerden,
Rabbi rahman o yaratan.

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

En-nafi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En-nafi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EN-NAFİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
4.4.2026 15:31:16
5 puan verdi
Güzel şiiri kutluyorum.Tebrikler.Selam saygılar.
ramazancelik
ramazancelik, @ramazancelik
4.4.2026 14:49:13
Kâinattaki tüm hayrın, faydanın ve nimetin yegâne kaynağı Yüce Allah’tır; insan, her türlü şerden korunmak ve sıkıntılarından kurtulmak için O’nun sonsuz kudretine ve rahmetine sığınmalıdır.
Çerkez Kızı
Çerkez Kızı, @cerkezkizi
4.4.2026 14:48:08
5 puan verdi
HOCAM HARIKA EMEKLERINIZE SAGLIK
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL