Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
KÖKSAL-40
KÖKSAL-40

PUSULA

Yorum

PUSULA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

7

Okunma

PUSULA

PUSULA

Bir sağa bir sola.
Yalpa yalpa yürüyorum
Görenler sarhoşum sanıyor.
Bilmezler ki bozuk bu pusula
Ne doğum belli, nede kuzeyim.
Kapanmışım secdeye
Ne batım belli, nede güneyim.

Bir rota çiziyorum
Senin olduğun yöne.
Bir deli fırtına koparcasına
Yatıyorum bir bu yana bir öte yana
Diyorlar ki bozuk havada ne işin var?
Bilmezler ki havam değil bozulmuş pusula.
Yolumu hep çıkarır yokuşa
"#ŞENOLKÖKSAL "

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pusula Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pusula şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PUSULA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL