Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Al
Ali İmral

Fuşya

Yorum

Fuşya

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

62

Okunma

Fuşya

Ağır tonajlı kelimeler taşıyorum her gece,
Duygusal romantik ve spesifik.

Fuşya yada çakıl taşları gibi,
Ayaklı uyaklı üstelik raf raf.

Kavimler göçü kadar yorgun,
Nuh tufanı kadar eski.

Yol bilmem,
İz bilmem,
Biraz uzlet,
Biraz ünsiyet.

Ey hafız,
Ey mütefekkir,
Ey gayya kuyuları.

Mürekkep döküyorum sahife kenarlarına,
Mim koyuyorum satır başlarına.

Bu bir veda havası,
Zamansız gün ağrısı.

Yine noktasız kaldım,
Yine kısılmış,
Yine beyhude.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Fuşya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fuşya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fuşya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL