Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

OTUZ YEDİ

Yorum

OTUZ YEDİ

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

4,0

Puan

123

Okunma

OTUZ YEDİ

Gam nedir bilmezdim.
Korku korkardı beni görünce.
Şimdi tir tir titriyorum
karşıma çıkacaksın diye.
Soğuk bir kıştı
düştüm bu derde.
Biliyor musun?
Hâlâ üşüyor yüreğim.
Anlatmak öyle kolay değil.
Yaşım otuz yediydi
yaralarım iyileştiğinde.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Otuz yedi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Otuz yedi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OTUZ YEDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karbulutu
karbulutu, @karbulutu
22.2.2026 19:48:11
3 puan verdi
Biraz daha çalış
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL