Herkesin aynı şeyi düşündüğü bir ortamda hiç kimse hiçbir şey düşünmüyor demektir. walter lipmann
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

Küllerimden Geçerim

Yorum

Küllerimden Geçerim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

105

Okunma

Küllerimden Geçerim



İçimde konuşan kalabalıklar var,
Sokakları suskunluktan örülmüş.
Her kapısında,hayal kırıklıkları
Her penceresinde,ertelenmişlikler

Kalbim, camı çatlamış bir saat,
Zamanı gösterir ama tutamaz.
Bir yağmur iner geceme usulca,
Adını bilmediğim bir hüzünle ıslanırım.

Omuzlarımda taşınan bir dağ var,
Kimse görmez, gölgesi yeter bana.
Gülüşüm, ince bir perde gibi,
Arkasında yorgun bir kış saklar.

Ve ben,
Kendi yangınına su taşıyan
bir nehir gibi,
Hem yanar
Hem akar
Hem de küllerimden geçerim.

Yiğit Metin Sevindik

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küllerimden geçerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küllerimden geçerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küllerimden Geçerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL