Gerçeği her zaman savun, anlayan olmasa bile vicdanına karşı hesap vermekten kurtulursun. (herbert george wells)
alaturka044
alaturka044

çek

Yorum

çek

( 2 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

27

Okunma

çek

çek

her nefis ölümü tadacaktır ölmeden kendini hesaba çek
iyi bir insan ol kötülüğün değil iyi olan tarafı kendine çek
vefa merhamet şefkat gibi duygular yolun yoldaşın olsun
unutma hayatın keyfini yaşamak nakittir olmaz senet çek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
18.2.2026 17:35:59
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık Hayırlı ramazanlar değerli dost. Selamlar.
rasay
rasay, @rasay
18.2.2026 14:33:34
Harika bir nasihat olmuş. Aldık kabul ettik.
Kalem ve kelamınız daim olsun.
Yazan kaleme saygılar. Kutlarım.
Ramazan-ı şerif size ve sevdiklerinize huzur dolu bir hayatın başlangıcı vesilesi olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL