...yine de en iyi şey, sevilen bir kadının yanında, konuşmadan, yalnız onun beraberliği duygusu ile tamamen mutlu bir gece geçirmektir. fazlasını aramamalıyız; çünkü iki varlık hiçbir vakit tek olmaz. maupassant
CELİL61
CELİL61

ELLERİN

Yorum

ELLERİN

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

40

Okunma

ELLERİN

Kucağında gül bahçesimi vardı sarıldın,
Beni mutsuzluk deryasından ayırdın,
Aldın kara bulutları gök kubbemden,
Bırakamazmıydın bana giderken ellerini.

Yüreğinde sevdamı var sıcaktın,
Beni unutulmuşların kuyusundan çıkardın,
Aldın göz yaşlarımı pınarından,
Bırakamazmıydın bana giderken ellerini.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ellerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELLERİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
9.2.2026 22:09:34
5 puan verdi
Bu şiir, ellerin ve dokunuşun iyileştirici gücünü, sevgiyle açılan bir kurtuluşu anlatıyor; sıcaklık ve şefkat her dizede hissediliyor. Ortasında şiirin devamı niteliğinde öne çıkan bölüm:
“Bırakamazmıydın bana giderken ellerini / Gönlüm seninle doldu, karanlık ışığa dönüştü / Her an ellerini arıyor yüreğim.”
Okuru hem şefkatin hem de özlemin sıcaklığıyla sarıyor.
Yüreğinize sağlık, harika dizelerdi. Nice güzel eserlerde buluşmak dileğiyle, saygı ve selamlarımla, esen kalın.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL