Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
yusuf  yılmaz
yusuf yılmaz

ERKEN AÇAN ÇİÇEK

Yorum

ERKEN AÇAN ÇİÇEK

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

123

Okunma

ERKEN AÇAN ÇİÇEK

ERKEN AÇAN ÇİÇEK
Yusuf Yılmaz
Erken açan çiçek, kime, niye kızdın?
Bahar gelmeden niye açtın?
İçimde yanan ateş sönmedi diye mi?
Yoksa içimdeki güzelliği
Erken dışarı vurdum diye mi?
Bana ceza vurdun
Onun için mi
Beni yalnız başıma bıraktın zemheriye?

Erken açan çiçek, bir şey mi demek istiyorsun?
Ben vesveselinin biriyim;
Yoksa erken ayrılıkları mı ima ediyorsun?
Korkma! ben alışığım zaten;
Daha dün kucağında büyüdüklerim,
Bugün yüregimde büyüttüklerim gittiler tek tek;
Geriye ne kaldı?
Altında oturduğum bu ağaçtan
Ve dalında erken açan çiçekten başka...



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Erken açan çiçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Erken açan çiçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ERKEN AÇAN ÇİÇEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL