İyi bir kitap, başka hiçbir şekilde giremeyeceğimiz bir dünyaya girmemizi sağlayan bir sihirli halıdır. caroline gordon
cfikirkoca
cfikirkoca

Bir bakışın yeter

Yorum

Bir bakışın yeter

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

126

Okunma

Bir bakışın yeter

Boşuna feryad, figan etme
Sesini duyurmaya çalışma
Seni duymak isterse
Bir fısıltın, yeter de artar bile

Bir nazar edişin yeter
Etme dilini boşuna heder
Seni anlamak isterse
Bir bakışın, bin söze bedel.

Cahit Fıkırkoca
17.01.2026, Ankara

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir bakışın yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bakışın yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir bakışın yeter şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Romantik.Şair.41
Romantik.Şair.41, @romantik-sair-41
18.1.2026 15:37:48
KALEMİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HOCAM KALEMİNİZİN MÜREKKEBİ EKSİLMESİN 🖐️🤲
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL