Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld
Aydın06
Aydın06

Susarak Sevdim Seni

Yorum

Susarak Sevdim Seni

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

195

Okunma

Susarak Sevdim Seni

Belki de yollarımız aynı değildi,
Kader başka yerlerden ayırdı bizi.
Seni ruhumda üç harf diye yazdım,
Aşkı adınla öğrendim, adınla bildim.
Aşk diye sen hiç sevmedin mi bir kalbi,
Hiç yandın mı geceler boyu sessizce?
Sensizliğe bir mermi yeter mi söyle,
Bu yürek bin yara aldı yokluğunda.
Adını fısıldar rüzgâr karanlığa,
Sevdam diye savurur sokaklara.
Ben seni susarak sevdim yine de,
Kalbim hâlâ sende, bilmesen bile.
Geceler uzar, adın düşer aklıma,
Bir şarkı olur içimde yarım kalan.
Beklemekten yoruldum sanma sakın,
Ben alıştım sensiz de seni taşımaya.
Bir gün adım geçerse dudağından,
Geçmiş olur belki her şey o an.
Ama bil ki bu kalp seni severken,
Kendinden vazgeçti fark etmeden.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Susarak sevdim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Susarak sevdim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Susarak Sevdim Seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL