Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
emre vehbi alkan
emre vehbi alkan

DESENE GÜLÜM BEN ÖLMÜŞÜM

Yorum

DESENE GÜLÜM BEN ÖLMÜŞÜM

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

288

Okunma

DESENE GÜLÜM BEN ÖLMÜŞÜM

DESENE GÜLÜM BEN ÖLMÜŞÜM




Gözlerini bir daha göremeyecekmişim
Öpemeyecekmişim dudaklarından
Seni seviyorum diyemeyecekmişim
Desene be gülüm ben dünden ölmüşüm…


Kır çiçeği saçlarını okşayamayacakmışım
Hiç bir zaman senin olamayacakmışım
Sana artık şiirler yazamayacakmışım
Desene be gülüm ben tümden ölmüşüm…


Yaşadığın memlekete gelemeyecekmişim
Kapının önünden bile geçemeyecekmişim
Rüyamda bile seni göremeyecekmişim
Desene be gülüm ben hepten ölmüşüm…


Şiirbaz
MART. 1987

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Desene gülüm ben ölmüşüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Desene gülüm ben ölmüşüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DESENE GÜLÜM BEN ÖLMÜŞÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dost Kalem
Dost Kalem, @dostkalem1
17.2.2026 01:03:18
5 puan verdi
Kutlarım üstadım, harika ,çok duygusal, anlam ve anlatımıyla mükemmel bir şiir okudum usta kaleminizden, nicelerine, saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL