Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)
kurumahmut
kurumahmut

DŞÜN Kİ

Yorum

DŞÜN Kİ

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

27

Okunma

DŞÜN Kİ

DÜŞÜN Kİ

Düşün ki fani dünya ne olaylar yaşadı?
Nice yıkımlar gördü hep yeniden başladı,
Bu gün olan olaylar hiç biri yeni değil,
Nice savaşlar çıkar çok geçmeden durulur,

Birileri uyanır yeni baştan kurulur,
Asırlık senelerde hep böyle olmadımı?
Parçalanan insanlar bir yere gelmedimi?
Bu dünyanın yaşamı böyle sürüp gidecek,

Yeni bir düşünceyle bir araya gelecek,
Çokta uzun sürmeden dostluklar kuluyor,
Geçen savaşlar böyle çabuk unutuluyor,
Birçokları savaştan çok menfaat buluyor,

İnsanlığın kaderi her dem böyle oluyor,
İşte buna bir cevap veren bulunamıyor,
Savaşı başlatanlar hep bir çıkar peşinde,
Hep garibanlar yanar bu olgu ateşinde,

06.10.2025 Suat

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dşün ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dşün ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DŞÜN Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL