Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Ölümüne Sevenler
Ölümüne Sevenler

Yolculuk

Yorum

Yolculuk

( 4 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

55

Okunma

Yolculuk

Bir yolculuk başlar sonsuzluğa doğru
Yol uzar da uzar karanlığa
Gün doğar ve batar
Bir gece başlar,,
Öyle bir gece ki
Güne hasret bırakan
Yalnızlığı rahminde büyüten
Öyle bir yalnızlık ki
Mellun ve zaliminden
Ayrılığı yüreğinde barındıran
Hasreti kalbinde mahkum eden
Sessizliği derinleştiren
Acıyı acı ile yoğuran
Sinsi karanlığı pekiştiren
.
28 Aralık izmir
Gaziemir
2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yolculuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yolculuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yolculuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabitlendi Etkili Yorum
CEMRE_YMN
CEMRE_YMN , @cemre-ymn
28.12.2025 23:35:31
5 puan verdi
Acıyı acı ile yoğuran o silsileyi çok başarılı aktarmışsınız.
Güne hasret bırakan' o geceyi okurken, okuyucuyu da o sonsuz yolculuğun içine çekiyorsunuz. Kelimelerin gücü adına harika bir çalışma yürekçe yazan kaleminize milyon sağlık değerli şair dost yürek. tebrikler..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL