Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
ayranci
ayranci

Sen yokken ben hiç gülmedim

Yorum

Sen yokken ben hiç gülmedim

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

17

Okunma

Sen yokken ben hiç gülmedim

Dağlarına karmı yagdı
Muradıma ermedim yar
Yollarına her gün bakar
Sen yokken ben hiç gülmedim


Bahar gelmiş çiçek açmış
Kuşlar yuvasını yapmış
Leylekler kanat çırpmış
Sen yokken ben hiç gülmedim

Karanlık geceler sensiz
Aydınlık kararmış sesiz
Düş kurup düşte yatarım
Sen yokken ben hiç gülmedim



Bahar gelmiş çiçek açmış
Kuşlar yuvasını yapmış
Leylekler kanat çırpmış
Sen yokken ben hiç gülmedim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen yokken ben hiç gülmedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yokken ben hiç gülmedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen yokken ben hiç gülmedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL