Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
HIZIR AYDER
HIZIR AYDER

UÇURTMALAR

Yorum

UÇURTMALAR

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

48

Okunma

UÇURTMALAR

Ben sevdiğim insanları kendime birer uçurtma yaparım.
Onları semalara çıkarıp ucmalarini seyretmekten çok keyif alırım zaten bu aktiviteyi de kendi keyfim için yaparım, her uçurtma ucurmayi seven bir kişi gibi,
Ipinin benim elimde olduğunu unutan bazı uçurtmalar yükseldikçe ben gözlerinde küçülmeye başlarım, onlarda yukarıdaki rüzgarın etkisine kapılıp, Onları ucuranin ben olduğumu unutup bana nankörlük ederler ve benim de bu uçurtmalari ucurtmaktan aldığım keyif kaçar,ve çok minik bir dokunuşla bu uçurtmalarin ipini keserim.
Yukardaki rüzgarın da etkisiyle bu uçurtmalar bir müddet daha şuursuzca ve yönsüz bir şekilde uçmaya devam ederler,
Ancak rüzgarın etkisi geçip ortalık sakinleşince, paramparça bir şekilde yere doğru cakilirlar.
Bu uçurtmalari birileri bulup tamir etmeye çalışıp yeniden ucurmayi deneyebilir,ama bir daha asla, ama asla benim uçurtmam olamazlar.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uçurtmalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uçurtmalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UÇURTMALAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL