Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mehmet_6834
Mehmet_6834

Bekledim

Yorum

Bekledim

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

52

Okunma

Bekledim


Bekledim…
Belki giderken bir teşekkür edersin diye.
Bekledim…
Son kez gözlerini görmeme izin verirsin diye.
Bekledim işte… Son kez de olsa yüzündeki o gülüşü saklamaz, birazcık da olsa içimde bir umut bırakıp öyle gidersin diye.

Gelmedin…
Belki aklına gelmedim.
Belki aklına getirecek bir etkim olmadı.
Her şeyi içimde mi yaşadım yani ben?
Kendi dünyamda kendi hayatımı mı yaşadım?
Olmayacak bir hayal için ne de çok yıpratmışım kendimi oysa.
“Belki”lerle geçirmişim o kadar saati ve günü.

Ama bekledim işte… Her şeye rağmen bir teşekkür edip gitmeni.
Çok bir şey de istemedim senden; bir kahve, bir de gülüşün.
Senden kalan son dal sigaranı bile sakladım; teninin değdiği ne varsa sakladım.

Ama sen gelmedin… Gelemedin… Gelmeyi istemedin.
Ben ise bekledim.
Gelmeyeceğini bile bile seni son kez bekledim…

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bekledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bekledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gelendostlu Ozan
Gelendostlu Ozan, @gelendostluozan
24.11.2025 19:46:45
Değerli şair, şiirini beğenerek okudum. Emeğine şiir yüreğine sağlık. Şiirlerinizi okumak büyük bir zevk.
Sözü yücelttiğiniz, her dizeye sakinlik, derinlik ve varlık kattığınız için teşekkür ederim. İlham her zaman size rehberlik etsin. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL