Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
liloo
liloo

Pembe Çiçek

Yorum

Pembe Çiçek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

32

Okunma

Pembe Çiçek

Sana özel değil bu hâlim
Sadece taşıyamıyorum

Üzgün olduğumdan değil
Kendi hâlime acıdığımdan bu gözyaşları

Lütfen sen de anla beni
Bu zamana kadar nasıl dayandığımı

Şakalar bile incitirken
Nasıl seni güldürebilirim ki

Siyah beyaz bir dünyanın içinde
Bugün pembe giyindim

Kimse sorgulamadı
Sadece sen fark ettin

“Ne güzelmiş” dedin
“Dikkat çekiyor” diye ekledin

En büyük korkum buydu
Farkedilmek, görünmek

Lütfen beni siyah beyaz dünyanda
Pembe bir çiçek olarak sakla

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pembe çiçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pembe çiçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Pembe Çiçek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL