Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ÖNDER34
ÖNDER34

Yaktı geçti gözleri

Yorum

Yaktı geçti gözleri

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

91

Okunma

Yaktı geçti gözleri

Yaktı geçti gözleri
Yankılandı kulakta sözleri
Yokluğunda uyku tutmadı
Hatırıma düştü geceleri

Uzak düştü bana semti
Hasreti hüzün de dem di
Rüyama girdi elma gamzedeleri
Tüm takvimin üçüz altmış beş günü
Yaktı geçti beni

Mısra ile yazdım şiir
Sevdama katmadım hile
Diledim olsun doğan her güne
Bilmem his ettin mi
Çokça çok uzaklarda

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yaktı geçti gözleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaktı geçti gözleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaktı geçti gözleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL