Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
A u B a D e
A u B a D e

Oku

Yorum

Oku

( 3 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

105

Okunma

Oku



Biri sus der, biri konuş der sana
Boş ver alemi bildiğini oku
Hayat dediğin şey kıran, kırana
Aldırma aleme zamanı oku.

Önce kenidini bul sonra başka
Gerçeğin kendisi değildir şaka
Bulursan kaybetme aman ha sakla,
Bilirim deme es geçmeden oku.

İnsan değişir aynalar değişmez
Ruhundakini ayna hiç göstermez
Rüzgara göre yön değiştirilmez
Bilmiyorsan git mektebinde oku.

Hayat kısa, dünya yalan, unutma,
Gönül kırma, ömür kısa kin tutma
Kimi sevmiş seni, bak da unutma,
Önce kendini, sonra onu oku.




05 ekim2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Oku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aşık-ı boğaz
Aşık-ı boğaz, @asik-ibogaz
17.10.2025 15:24:55
5 puan verdi
Çok güzel şiir olmuş hocam tebrikler saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL