Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld
Çiloğlu
Çiloğlu

Dargınım İşte

Yorum

Dargınım İşte

( 4 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

132

Okunma

Dargınım İşte




Arkana dönerek bakıp da gitme
Dayanamam artık ,beni incitme
Katı yüreğinle ateşe itme
Gönülden ben sana vurgunum işte.

Giderken yoluma,eğikse başım
Taşıyor sırtında beni yoldaşım
Pişmiyor ocakta ekmeğim aşım
Peşinden koşmaktan yorgunum işte.

Gündüzler çaresiz,geceler sessiz
Şarkılar susmuş da gönlüm neşesiz
Bacalar tütmüyor,ocak ateşsiz
Gücüm,kuvvetim yok,durgunum işte.

Aşkımı söndürdün,bende özüm yok
Yüzüne bakacak bir çift gözüm yok
Sana söyleyecek başka sözüm yok
İçimden gelmiyor,dargınım işte.

Vahdet-iCan (VAHDET ÇİL)
/ arşiv/

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Dargınım işte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dargınım işte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dargınım İşte şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
11.10.2025 09:53:03
5 puan verdi
sevda yüklü, duygu dolu okunası
pek müstesna dörtlüklerdi.
tebrikler ve saygılar sunuyorum...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL