Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir. tolstoy
Çiloğlu
Çiloğlu

İnsafsız Gurur

Yorum

İnsafsız Gurur

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

55

Okunma

İnsafsız Gurur



Sensizlik içimi acıtır durur
İnadı sürdürür insafsız gurur
Hicranıma hicran ekledi bu aşk
Çaresizlik beni kalbimden vurur.

Aşkınla tutuştu yandı bu gönlüm
Dermanım olursun sandı bu gönlüm
İster hazan olsun isterse bahar
İsmini her vakit andı bu gönlüm.

Kalbim çarpa çarpa ararım seni
Kaçma sakın benden bulurum seni
Seni, benim gibi kimse sevemez
Basarım bağrıma, sararım seni.

Boyu fidan gibi, yüzü ay gibi
Eğilip doğrulur çelik yay gibi
Bardağa koyup da içesim gelir
Demini almış o taze çay gibi.

Vahdet-i Can ( VAHDET ÇİL)
Amasya, 30 Temmuz 2026.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İnsafsız gurur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsafsız gurur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsafsız Gurur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mesakin
mesakin, @mesakin
1.8.2026 11:01:12
5 puan verdi
Güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş tebrik ederim başarılarının devamını dilerim selam ve saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL