Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Talat Özgen
Talat Özgen

Bir Yalan Kelam...

Yorum

Bir Yalan Kelam...

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

114

Okunma

Bir Yalan Kelam...

Bir Yalan Kelam...


Boş ver gitsin hayat bir yalan kelam
Sevdikte ne oldu güldü hep tasam
Bana kalanlar tek hicranla devam
İçimde yangınlar özleme selam,

Bir ben bilirim bir gündüzüm gecem
Zaman dedikleri gözünü sevem
Beni yaşattın da ne oldu bilsem
Şu üç günlük ömrü yiyipte gitsem,

Hiç bir şeyden bir şey bunlar boş işler
Eninde sonunda unutulmak kader
Ne yapsam ne etsem değişmez keder
Mükafatım çekmek mahşerden beter,

Aşka nokta koydum vakitsiz devran
Hakikat bir hayal rüyada kaygan
Sanmakla bitmiyor umut bir figan
Topladım hepsin topyekün ziyan,

Hesabın kitabın boşluğa heba
Sevabın günahın neyeki fayda
Cennet cehennemin kime ki ceza
Bir ben bilemedim sen de galiba...

Berlin, 02.10.2025

Talat Özgen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir yalan kelam... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yalan kelam... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Yalan Kelam... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL