Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Faruk-Yamen
Faruk-Yamen

eyvallah

Yorum

eyvallah

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

146

Okunma

eyvallah

eyvallah



oysa ne gidecek bir yerimiz vardı
ne de kalmaya dermanımız
hep ön bahçemize ektik fesleğenlerimizi
sokağa kokusunu armağan etsinler diye
çabası gölgelere ışık olmaktı hayallerimizin
Olmadı
Olmayacak

uzun gecelerin
kalpsiz yıldızları düştü payımıza
üstümüze karanlığını örtü sabah
düşlerimiz hapsedildi fotograflara
ona da eyvallah
olmadım
olmadın
olmadı

faruk yamen

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eyvallah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eyvallah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eyvallah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL