Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Pinar5
Pinar5

Çetin Yol

Yorum

Çetin Yol

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

191

Okunma

Çetin Yol

Ömür çetin bir yolmuş,
Daha en başında çöktü dizlerim.
Adım atmaya korkuyorum artık,
Ardımdan rüzgar itekliyor beni.
Cazibeli yollar görüyorum,
Nefsimin merakıyla geziniyorum.
Dikenliymiş meğer; ayaklarım kanıyor,
Kalbime kesikler atıyorlar.
Tövbeler ediyorum, bir daha girmem diye
Ama belki de doğru yoldur bu diyorum,
Ben yine hevama yeniliyorum.
Kalan tüm kapıları da kapatıp,
Sebat edebilir miyim dosdoğru yolda
Kurtuluş çağrısına icabet edebilir miyim,
Bu yolun sonunda hürriyeti bulur muyum..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çetin yol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çetin yol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çetin Yol şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
16.5.2025 13:12:25
5 puan verdi
Gel-gitler arasında kalan ruhun derin yansıması dökülmüş kaleminizden üstadım. Gençlik yıllarının en zor yıllar olduğunu bilen biri olarak bu şiiri yazmak bile ne kadar dirayetli biri olduğunuzu gösteriyor.

Özellikle şiirinizdeki "rüzgar itekliyor" benzetmesi, bazen irademiz dışında sürüklendiğimiz o anları hatırlatıyor değil mi niçin neden yaptım dediğimiz ne çok şey var aslında.

Ben çok beğendim öze dönüş içten bir şiir olmuş kaleminize yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL