Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
mustafa ertürk
mustafa ertürk
@mustafaerturk1

Bu Kulunu koruyasın.

18 Mart 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

Bu Kulunu koruyasın.

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

28

Okunma

Bu Kulunu koruyasın.

Hikayesi: İlçe Tedaş Kurumu
Teknisyenlerinden Hacı Ahmet’
’Bana da bir şiir yazar mısın.
’ ısmarlamayla olmuyor
Bir saat sonra rüzgar
Hacı Ahmet direkte



Rüzgar var görünmez
Ceryan -akım- var görünmez
Gülün kokusu var kendisi görülmez
A!.. Yüce Tanrım oralarda mı saklısın
Neredesin
Hacı Ahmet Kulun tırmanmış oralarda
Sen’i arıyor
Savrulmasın, çarpılmasın
Bu kulunu koruyasın!..
Not: İşte şiir buna denir

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu kulunu koruyasın. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kulunu koruyasın. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Kulunu koruyasın. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.