Adalet, bir kutup yıldızı gibi yerinde durur, geri kalan her şey onun etrafında döner.-- konfiçyüs
F A Özgün
F A Özgün
@faozgun

YAKTIN BENİ SEN ( 667.)

16 Mart 2025 Pazar
Yorum
Şiirgram

YAKTIN BENİ SEN ( 667.)

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

23

Okunma

YAKTIN BENİ SEN ( 667.)

YAKTIN BENİ SEN ( 667.)

Ne gelir ne sorarsın kararsız bir haldesin
Yazık değil mi bana bu gönlüm vurgun sana
Dostça yaşamak varken neden bu küslük bana
Kin ve nefret nehrinin suları durulmalı

Hasretin uzadıkça yürekte artar sızı
Sitem ederim elbet bahanen dizi dizi
Kimden sormalı bilmem bunların hesabını
Kin ve nefret nehrinin suları durulmalı

Yangınlarında yandım hasretinle kavruldum
Sen yoksan ben kendimi karanlıkta bulurum
Sen bende yoksan eğer ben bende yok olurum
Kin ve nefret nehrinin suları durulmalı

Gece gündüz hardayım aşkının ateşiyle
Her gün birazcık daha sevgin büyüdü bende
Sabır taşını bastım yürekte ki yareme
Kin ve nefret nehrinin suları durulmalı


Ayten Özgün,

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaktın beni sen ( 667.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaktın beni sen ( 667.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKTIN BENİ SEN ( 667.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.