Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?-- george sand
alidogan
alidogan
@alidogan2

MAZİNİN RÜZGARI

28 Şubat 2025 Cuma
Yorum
Şiirgram

MAZİNİN RÜZGARI

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

45

Okunma

MAZİNİN RÜZGARI

Mazinin rüzgarı okşayıp geçti
Sanki beden bir an yetmişlik içti.
Bilmemki kaç kişi mutlu göçtü.
Mutlu gün birkaç gün var benim için

Geçmişe bir baktim düşündüm biraz.
Az günüm güneşli gerisi ayaz.
Sakin günüm çok az çoğu poyraz.
Huzurlu gün birkaç gün var benim için.

Kadehleri kırdım geceler uykusuz.
Üzüntüyü yorgan yaptım huzursuz.
Elbet bende de var kusur kuşkusuz.
Acısız gün birkaç gün var benim için.

Kac kişi mutlu gitti bu dünyadan.
Banada derdi nasip verdi yaradan.
Ali Doğan giderdi coktan dünyadan.
Yaşamaya bir kaç sebep var benim için.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mazinin rüzgarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mazinin rüzgarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAZİNİN RÜZGARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.