Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
alidogan
alidogan

KURBAN EYLEDİN

Yorum

KURBAN EYLEDİN

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

270

Okunma

KURBAN EYLEDİN

KURBAN EYLEDİN

Ben sana ettim soyle be zalim.
Bir selama bile kurban eyledin.
Ayda yilda olsa sesin duyaydim.
Bir sesine bile kurban eyledin.

Gündüz hayalimde gece düşümde.
Ölürmüydün bir kez yatsan döşümde.
Cenneti yasarim bir gülüşünde.
Bir gülüşe bile kurban eyledin.

Neyidiki suçum neydi gunahim.
Karisti birbirine akşam sabahim.
Kalbimi bilen birtek yuce allahim.
Bir bakisa bile kurban eyledin.


Bundan gayri kalsin tutna elimi.
Kur dar agicini kir kalemimi.
Kement yap boynuma saçın telini.
Aliyide zülfüne kurban eyledin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kurban eyledin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurban eyledin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURBAN EYLEDİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
8.8.2024 01:41:55
5 puan verdi

firak adına derin duygu yükü ile anlamlı vurgular atında çok harika bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL