Doğruluk, her türlü şartlar altında meyve verir.-- schiller
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
@sibel-karagoz-sibelce-siirce

NEYİM BEN YA DA KİMİM

1 Şubat 2025 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

NEYİM BEN YA DA KİMİM

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

74

Okunma

NEYİM BEN YA DA KİMİM

NEYİM BEN YA DA KİMİM



küçücüğüm,
belkide sureti hayali,
aynada bir silüet,
yürür yürümez,

konuşur konuşmaz,
çenesi oynar mıydı,
harfleri rengarenk elbiseler giyer miydi,
belkide sessiz armoniydi,

kimsenin anlamadığı bir dil,
kimsenin duymadığı bir tını,
herhangi şiire nakarat,
herhangi türküye ır,

neyim ben ya da kimim,
cam önünde koltuk tıkırtısı,
göğü selamlayan bir kaç kanat,
çuval çuval saat,

yanıbaşında semaver,
kendin kaynat,
kendin boşalt,
adına da çay karası, gönül yarası tepeleme izmarit,

bir ciğer yangını,
bir yer gök gürültüsü,
bir kaç kanat çırpınışı,
sonrası derin bir sessizlik…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Neyim ben ya da kimim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyim ben ya da kimim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYİM BEN YA DA KİMİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.