Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
Believe_TülAySLAN
Believe_TülAySLAN
@believe-t-layslan
VİP ÜYE

Tahta Bacaklı Hüviyetsiz Ülkesi

30 Ocak 2025 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Tahta Bacaklı Hüviyetsiz Ülkesi

26

Yorum

55

Beğeni

0,0

Puan

1607

Okunma

Okuduğunuz şiir 30.1.2025 tarihinde günün şiiri olarak seçilmiştir.
Bu şiiri okuyabilmek için üye olmalısınız.

Şiirin sahibi eklediği şiirin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiiri okuyamazsınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tahta bacaklı hüviyetsiz ülkesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tahta bacaklı hüviyetsiz ülkesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tahta Bacaklı Hüviyetsiz Ülkesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire yapılan yorumları okuyabilmek için üye olmalısınız.

Şiirin Şiirin sahibi eklediği şiirinin yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için şiire yapılan yorumları göremezsiniz.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.