Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Cahili iyi bilen
Cahili iyi bilen

Yanlız aşıklar

Yorum

Yanlız aşıklar

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

306

Okunma

Yanlız aşıklar

Sorgularım bu dünyayı,
Aşık olan neden olur,
Kınarım bu dünyayı,
Aşık olan niye kavuşmaz.

Sual zatım için değil,
Müsamaha yok bu konuda bana,
Sorum onlara ki bülbül için,
Gülün dikenini budamayanlara.

Ozan’ın tel koparışını kim anlar ki?
Telin ne olduğunu bilmeyen yok ki,
Sen misin? ozan yine cahille uğraşan,
Ebediyen aşıklar yine aşuk maşuktur.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yanlız aşıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanlız aşıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yanlız aşıklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL