En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.-- demosthenes
sarenur
sarenur
@sarenur

UZAKLARA YOLCUSUN

18 Temmuz 2024 Perşembe
Yorum
Şiirgram

UZAKLARA YOLCUSUN

( 4 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

271

Okunma

UZAKLARA YOLCUSUN

Dudaklarımdan düşen her hecede
Bir ateş var ciğerimi yakan
Senden bana tek yadigar kalan
Kalbimi ağlatan gözlerin var

Hasret demetleri her gün yıkılırken.
Yeni günün üstüne
Sensizliğe açılır günlerim
Aramızda bir hayat var

Hâlâ yerinde duruyorken eşyalar
Sen çoktan uzaklara yolcusun
Giderken arkana baktın mı hiç
Kanatları kırık bir yarin var

Hatıralar yağıyor gecelerime
Avuçlarımda yarım kalanlar
Sessizlikte çoğalıyor sesim
Derinlerden sızan bir acı var

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Uzaklara yolcusun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzaklara yolcusun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAKLARA YOLCUSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.