İyilik, iyilikten, kötülük de kötülükten doğar. buda
abdullahecevit
abdullahecevit

NİSPET

Yorum

NİSPET

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1533

Okunma

NİSPET

Haydi gel.
Senelere nispet olsun gel.
Yüreğinde yağmurlarını unutma.
Dudağında felaket türküleri olsun yine.
Gel.
Kaç zaman geçti,
Çetelelerim eskidi, sensizliğini tuttuğum.
Neydi adım unuttuğum,
onu söyle gel.

Abdullah Ecevit

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nispet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nispet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NİSPET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik), @saban-aktas-homerotik
6.10.2008 00:50:31
Kısa ve temiz duygular.Şiir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL