Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
turan akyüz
turan akyüz

Galat li

Yorum

Galat li

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

293

Okunma

Galat li

Galat li

Şiir de suskun yüreği
Kalmış olipos yücesinde
Poseidon yüzlü galatlı savaşçı
Ne yenilgi leri tutsak aldın
Diones şenliklerinde buldun kendini
Mitoslara emanet
Hayatın
Gölgesinde
Tragedya nefesinde
Ve
Helios yurduna kalbin
Yelkeni açmış arganotlara
Sonsuzluğun bereketini çalmış rahipler mabetine
Bır tutsak yılda özgür ilahiler apoloniadan epheseus e rüzgar la bir parıldıyor
Emanetin yüce galat lı savaşçı
Nıcea gülüşlerin hala sıcak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Galat li Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Galat li şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Galat li şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL