Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Servet akdemir
Servet akdemir

... BÜLBÜL...

Yorum

... BÜLBÜL...

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

523

Okunma

... BÜLBÜL...

... BÜLBÜL...

Ötme bülbül, yakma yüreğimi
Aşka düçar oldun, derdin mi var
Söyleme sus, deme sevdiğini
Gül için çektiğin, virdin mi var...

Yar yolunda kırılmış, kanadın
Hicran yoktur, yakındır vusladın
Mevlam versin, ne ise muradın
Senin yardan başka, birin mi var...

Gül için öter, feryat edersin
Aşk için, ne nağmeler düzersin
Seher vakti, nerde gezersin
Senin bağdan başka, yerin mi var...

Nice aşkların, yoldaşı oldun
Şairin dilinde, şiir oldun
Hem Ferhatı, hem şirini oldun
Senin Gülden başka, yarin mi var...
Maraşlı Şair
Servet Akdemir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

... bülbül... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ... bülbül... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... BÜLBÜL... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL