Bir insanı avucunuza almanın en iyi yolu, kalbini kazanmaktır.-- la cordaıre
Aliosman Çinier
Aliosman Çinier
@aliosmancinier

Dosdoğru Bi Adam Oldum Ben

9 Ağustos 2023 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Dosdoğru Bi Adam Oldum Ben

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

296

Okunma

Dosdoğru Bi Adam Oldum Ben

Yüreğimi korkak büyütmedim ben,
Çok şey kaybettim de,
Merhametimi kaybetmedim ben,
Bu dünya da seçtiğim hep kaybettiğime değdi de ,
Nedense hep kırılan oldum ben,
İnan hiç pişman değilim,
Bazen yağmur olmak istedim,
Bazen de bir fırtına,
Ama hep dingin deniz kaldım ben,
Belki her şey yolunda gitmedi ama,
Yeminle hiç bir şey yolumdan etmedi,
Seven, sevilen, dimdik ayakta kalan,
Dosdoğru bir adam oldum ben,
Ali Osman ÇİNİER

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dosdoğru bi adam oldum ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dosdoğru bi adam oldum ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dosdoğru Bi Adam Oldum Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.