Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
Abdulhamit GEZER
Abdulhamit GEZER
@abdulhamitgezer

AÇIM DİYEN

19 Mayıs 2023 Cuma
Yorum
Şiirgram

AÇIM DİYEN

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

603

Okunma

AÇIM DİYEN

AÇIM DİYEN

Göbeğini taşıyamıyor,
Sigarayı bırakamıyor,
Modasız giyinemiyor,
Had bilmez, açım diyen.

İçki, kumar zevkim diyor,
Bar, pavyon yolum diyor,
Bol maaşlı, rahat iş diyor,
Had bilmez, açım diyen.

Garip fakir açım demiyor,
Arsız, savurgan utanmıyor,
Yalanlar, hileler hiç bitmiyor,
Had bilmez, açım diyen.
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Açım diyen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açım diyen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇIM DİYEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
19.5.2023 14:58:22
5 puan verdi

*** AÇIM DİYEN *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.