"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Aleyna kayan
Aleyna kayan

Nevruz bayramı

Yorum

Nevruz bayramı

( 8 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

4,5

Puan

404

Okunma

Nevruz bayramı

Nevruz bayramı

Bak yine bahar geldi işte
Eriyor ateşte buz.
Oldu tuz, buz.
Aşk yine direnişte
Yine günlerden Nevruz

Aşktır yine gönüllerde çağlayan
Her yanda nehirler tertemiz akan.
İşte bayram bu
an.
Yine günlerden Şiir...
Hadi yazdıklarımı oku biran.
Aleyna kayan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

88% (7)

1.0

12% (1)

Nevruz bayramı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nevruz bayramı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nevruz bayramı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
21.3.2023 17:33:01
5 puan verdi
Kafiyeli bir uyumlu tebrik ederim sizi
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
21.3.2023 17:21:20
5 puan verdi

Aşktır yine gönüllerde çağlayan
Her yanda akan nehir.
An Allah’ı arkadaş Allah’ı
Yine günlerden Şiir


*** NEVRUZ BAYRAMI *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.