Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
görkem özcan
görkem özcan

Kan…

Yorum

Kan…

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1152

Okunma

Kan…



Mavi gözlü bir kadın,
Yeşil gözlü bir erkek,
Beyaz bir gelinlik,
Siyah bir takım elbise…

Sarı saçlı bir çocuk,
Sarı maşallahı boynunda,
Dudaklarında süt kokusu,
Anne koynunda uyumakta…

Siyah,çelik bir uçak,
Bir gece yarısı ansızın, yıldızların yanında,
Kanatlarında milyarlık ölümler,
Üzerine bırakmakta şehrin…

Şehirde,
Mavi, siyah ve sarı ne varsa
Hepsi dönüşüvermekte siyah bir kana…


GÖRKEM ÖZCAN…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kan… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kan… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kan… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hyazici58
hyazici58, @hyazici58
9.9.2008 23:20:40
İlginç ve güzel bir şiirdi..Kutladım efendim.Selam,saygı...
RABATLI
RABATLI, @rabatli
9.9.2008 16:37:13
Şehirde,
Mavi, siyah ve sarı ne varsa
Hepsi dönüşüvermekte siyah bir kana…

GÜZEL DİZELERDİ...RABATLI
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL