Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

umutkan

Yorum

umutkan

( 8 kişi )

2

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

544

Okunma

umutkan










//
.
.
.

her
keşke
sevişerek
döllensede
vicdan-ı ah’ına
prematüre de olsa
yalnızlık doğurur v’ahı
ve hiç bir d’olası yalnızlık,
ve hiç bir kör olası pişmanlık
sen kadar üzemez beni sevgilim
bana derdin ya somurtkan, unutkan
e hadi.. söyle bakam, kimmiş unutkan
sahi ya, hangi düşte, şehirde hangi kimde
unuttun beni sevmeyi, bana dönmeyi söyle..

/umutkandı adım oysa uzağın olmuşken yakınım /

.
.
.
//


ilhanaşıcıocakikibinyirmiüç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Umutkan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutkan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
umutkan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.1.2023 23:24:33
5 puan verdi
yoğun bir duygu yüklü anlam ve anlatımı ile çok harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
Ahmet ÖRNEK
Ahmet ÖRNEK, @ahmet-ornek2
5.1.2023 12:30:11
bu umutkanlık....
ıııhhhhh usta
valla akla ziyan
benden söylemesi.. :))
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL