Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Ataberk07
Ataberk07

Bilinmemezlik

Yorum

Bilinmemezlik

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

393

Okunma

Bilinmemezlik

Bilinmemezlik


Ay çıktı ortaya
Gecenin sisli, kara dumanı;
Çöktü yine başıma.

Ne giden turnalardan,
Haber var.
Ne gelecek olanlardan.

Ne kurulan hayallerin,
Gerçekleştiği.
Ne de gerçekleşme ihtimali.

İnsan yalnız mıdır?
Yoksa yapayalnız mıdır?
İnsan, çok kalabalık bir yalnızdır.

Doğuyor Güneş!
Ağaran tanyerinde bir yol!
Ya gidip gidip bitiremediğim
Ya hiç görmediğim...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bilinmemezlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilinmemezlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilinmemezlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
23.10.2022 17:31:02
5 puan verdi

*** BİLİNMEMEZLİK *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL