Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
acun06
acun06
@acun06

değişti

22 Eylül 2022 Perşembe
Yorum
Şiirgram

değişti

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

725

Okunma

değişti

değişti

Aşlarımız bitti sevgimiz değişti
Bölündü yürek canlar değişti
Bir yastıktaydık adet değişti
Çiçekler soldu güller değişti

Tarlalar biçildi hozan bozuldu
Fareler kurdular yuva bozuldu
Dünkü danalar büyüp yoz oldu
Çobanlar, mallar inek değişti

Saç sakal ağardı saçlar değişti
Dümdüz olurdu yollar değişti
Kolaydı sevda bakış değişti
Luzumi bitti sağlık değişti

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Değişti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değişti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
değişti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.9.2022 20:42:32
5 puan verdi

*** DEĞİŞTİ *** şiirini, beğeniyle. okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.