Bir başkasına hizmet fırsatını elinden kaçıranlar yaşamın sunacağı en doyurucu deneyimlerden birini kaçırmış olurlar. (pali metinleri)
kundakçıoğlu
kundakçıoğlu
VİP ÜYE

Meyvemsi

Yorum

Meyvemsi

( 7 kişi )

3

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

547

Okunma

Meyvemsi


Sana gel demeyeceğim
gel demeyeceğim geceme
gelseydin
gecede güneşi arardık
güneşte gölgemizi
ve bütün renkler
rengârenk gözlerimizde açardı
deniz öperdi her yerimizi
düşümüzü gerçek
gelseydin
Kavuşmamızın şahidiydi
karpuz armut
ve çilek...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Meyvemsi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meyvemsi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Meyvemsi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Canan EREN
Canan EREN, @canan-eren
26.8.2022 01:33:35
5 puan verdi
Anlaşıldııı :) yaz meyvelerini sevdiğimiz gibi yaza bırakılmış bir umutdu
Gelmedi....
Parlain m
Parlain m, @parlain-m
27.7.2022 13:42:03
Gerçeğe bağlılığımız karpuzu düşünmekle geçse. İyi ki okudum Kundakçıoğlu.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
25.7.2022 14:34:40
5 puan verdi

MEYVEMSİ şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL